stolthet!<3



en scen i filmen haha

har bara suttit vid datan och kollat på indisk film chori chori chupke chupke :D
den e så tung har sett den förr åxå. men ville se den igen , den är ca 4 timmar haha och jag kollade på den via YOUTUBE kan ni fattta hahahahah!!!!!
men hahaha ajaa saknat mina kurder bre ! haha de va länge sen ETUNAAAAAAAA !!
BG 4 life älskar dej ´bror ahaha! saknat dej som faaan! nu ska jag gå borsta tänderna sen giitiish mot sängen.!
IMORGON PROOV BESMELLAH HAHAHAH!!! provet in your pgone you GOT IT ;D ! haha en termin och 3 veckor kvar sen äre gymnasieum vi snackar om haha!! men ska kanske flytta tbx till etuna vet inte hah :/

DUE MIN GUD!<333


tjaaaaa:)

Gomorron :) va händer , jag vaknade nyss fan åt frukost och drog till datan direkt! :)
idag vet jag inte vad jag ska göra fifan :) ! brukar ju vara överallt typ hahah :O kanske ska träffa en kontaktperson tomas(min fritiidsledare) har hittat henne till mej... hörde hon var RIIK :) !! ahahhah tänkte vaaaaarför inte kssa :D ! hhahah driver men om inte det. så äre norsborg med daniel och aleeeeex:) om inte det heller då äre stan med amina haha :) ! hon ska leta efter någon jacka i NK haha  de så stort där mn pallar inte med sig själv mer:)! ,,, hahhah oooooooooooch en sak till jag har typ slutat röka :) för att jag e sjuk mår illa när jag röker, men ibland så måste jag bara röka:O! och de är intte ju bra för konditionen jag som vill bli polis i framtiden :) ...
OOOOcH jag har inte bestämt mej ännu vad jag ska färga mitt hår för färg!:( fiitt sverige hahah!!!!!!

idaaaaaaaaaaag äre  BARCELONA mot REALMADRID!!!
väntat på denna match ganska lääääänge nog! som sagt BARCA ska vinna och dom kommer vinna:)!
! kärlek och reeeespppekt!:) !


?

ääääh :S? någon komenterade på min blogg som en horunge?! vem e du ? troru att du får andas hur du vill på min blogg , och lägga dina äkliga komentarer här?;) sug min kuk bre. slutta kolla min blogg bre . hääär ÄREE JAG SOM SKRIVER INTE DU ;) GBG LOVER SKJUT DEJ SJÄLV ;) !

<<333

kolla lite gamla bilder:)





!


all about me :)

1. Vad heter du? lalaaaaaay Manaz
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? kungen nä driver sara som min syster
3. Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? leyla
4. Vilket stjärntecken är du? Lejonet
5. Vilken årgång är du? 1994
6. Vart bor du? botkyrka / eskilstuna
7. Bott utomlands? nej kssa :)
8. Flyttat antal gånger? iiiiiih tappat räkningen :)
9. Vart skulle du vilja bo? grekland :)
10. Vilken skolklass? 9an bree
vill du bli när du blir äldre? P O L I S :)   S H O R T A N   PÅ  G! =)

UTSEENDE

1. Hur lång är du? koooooortis :(
2. Hårfärg och frisyr?blaaaaaaaaaack
3. Ögonfärg? brun :)
4. Mest nöjd med? din mamma
5. Minst nöjd med? din pappa:D
6. Skostorlek? 37
7. Glasögon? nej kssa mina ögon är jonrambo :D ahaha
8. Har du några piercingar/tatueringar? tatto och tungan :)


Har du..

För många vänner: har mina närmaste;D
Förföljelsemani: va fuck är det?
Tvångstankar:mörda någon;:)
Färgat håret: HAHAH AAAA BREEEEEEEEEE
Brutit några ben: neeeeeej vety vem jag e :D
Några piercings: aa breeeeeee;D
Egen dator: datorer heter det ;)
Gjort bort dig rejält: aa hänt nångång :)
Bra självförtroende: BÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA:)
Haft sex: hahahah vänta jag e kurdd:D? driveru
Tagit nakenbilder: HAHAHHAHAH NEJ BRE :D
Sagt jag älskar dig till någon idag: alltid :D
Varit kär: nej :S hahaha
Blivit kär i någon på nätet: neej le :)
Dumpat någon: aa reeeeeeeeeeeeeeeeeB-)
Stulit någonting:   OMG NEJ :D hahahahahahhah!
Gjort något olagligt: aldrig i mitt liv :D

Vem..

Saknar du: jaaaaavist :)
Vill du döda: mööööörda åxå :D
Rörde dig sist: hur menar du nu :P
Slog du sist: de kommer jag inte riktiigt ihåg haha varje dag en ny va ska man göra:)
Kramade du senast: mitt täcke bässssssstaa :D
Kysste du senast: victors huvuud för att han kallade mej fitta flr jag inte gav han tändaren HAHHA!.
Skrev du till sist: ALEEEEX ASAAPH :)
Vill du vara som: INGEN AHAHHAHA!
Sårade dig sist: vadå :S`?
Vill du bli galet full med: dricker inte
Gjorde dig riktigt glad senast: bögen hahahah! 
du gifta dig med:
med GUD ska bli nunna bror :D
Får dig att skratta: tvillingarna ghaderi och tvillingarna asaph :) mina favoriter :)


C' G <3


väääääääääääärldensbästa moster ska förlova sig snart :) är så glad för din skull men din fitta du ska flytta lååååååååångt bort :(!!!!! pungkula bre älskar dej mässssst hjärtat due mitt allt Chimën Ghaderi!<3
lööööööööööööv yoooooooou !<3
walla due mitt allt!


old pictures:)

KUNGEN I HOODEN :)

ghaderi's älskar er<3


:)

fick en komentar av någon men plugga du kommer ångra dej . eller nåt liknande. jag har börjat plugga. när jag menar LL=Levlivet. menar jag inte att du ska skita i skolan aldrig kolla på böckerr eller något sånt menar leeev ditt liv. och bli något men ha roligt liv gör något va inte instägnd i ditt rum  bara pluuugg aalllt sånt skkiit! ?  de är inte skit men roooooooooligt får man väl ha ju åxå :(? hahah visst !
vänta hur länge ska ni plugga . plugg högstadietplugg sen gymnasiet plugg  sen vet inte vad ni har blivit det ni har satsat på sen då`? har du levt lite ditt ungdom liv som du kan sen berätta senare i framtiden för dina barn ? aah så där hände det en gång när jag var liten . eller ska du säga neeej min son , eller min dotter jag är inte som du jag  pluugggaaade bara när jag var liten jag var människa inte djur som dej, allt sånt skiiiit . AASSSÅÅ JAG HÅLLER PÅ ATT BLI STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRD PÅ GUD HAAHAH!! 

LEEEEEEEEEEEEEEEEEV LIVET BRE!!! SATSA SKOLAN ÅXÅ ;)
glömde jag ska söka in i uniform linjen i sankt botvid ;) . jag izla silvana ska bli poliser inshalla haha! från dagis  har det alltid vart vi  de livet ut vi snackar om ;) !

tyyyngaste dagen med amina!:)

hahah såhär började min dag jag vakna klockan 6 av johanna. Alltså hon väcktee mej .sen så somnade jag om, till klockan 7 då väcker amina mig och säger va vid bussstationen om 6 minuter fattaru! hahah jag fick streeeeeeeeeeessss! hahaah tog på mig mina mjukis och en kofta sen skorna sprang mot busstationen jag , såg bussen vid andra stationen typ :) har bra syn veety ;) . jag tänkte jag kommer aldrig hinna vafan :O haha! sen jag tänkte om jag vill jaaaag kan!  jag hinner :O hahah! jag ruusha till stationen jag hann  hahahaha:O ! som ankkkaaawii :D hahahaha! aaah sen vi åkte mot huddinge sjukhus , jag säger här och nu man tror jag hade rökt på jag var helt död!!!!! amina gick på någon tand sit grej , jag väntade i väntrummet jag somnade på soffan tills hon var klar, sen skolkisen amina ba jag orkar inte gå till skolan. som vanligt mår hon illa. hahahaha! jag var död som sagt orkade inte gå , amina ba men du ser inte heller så bra ut?! gå hem gå sov du behöver villa dina ögon håller på spricka! hahahah  jag ba aminaaaaaaaaaaaa bara för det behövs det inte att jag inte ska gå t skolan. bara jag finns där haha! sen jag ba frååån ingenstans BROOOOR VI GÅR OCH KOLLAR PÅ BIO :) ` klockaaan 9 på morgonen :O hahahah hon ba JAAAAAAAA , jag har 300 kroonor i kontot vi drar sen jag bjuder på kääk tänkte HEEEEEEEEEEEEELLLLLOOOW:) ! hahah ajdeeee  på väg t stan så var jag helt död haha osmnade i pendeln . :) sen vi drog t stan sf skit grejen öppnades klockan 11, och affärerna klockan 10. så vi luffade i min  lilla hiss i stan gamla minnen  hahah .. där sen blev utslängd vid hiss stället.. klockan var 10 då , jag gick in i olika affärer och kollade kläder haha .. G-star affären haha han som jobbade blev kär bre han hjälpte mej med allting jaag var i provrummet han kommer med kläder t mej  prova den , kanske den skulle sitta bra? hahahahah SHONUN tror jag ska köpa oxo:D? hahaha ! men aja sen klockan 11 vi drrog t bion , fick göra ett test dära jag fick en triss lotteri haha kollade inte på den . efter min film 2012 den var sådääär bra. men efter filmen kollade på miin triss lott jag vann 50 kronor :D:D:D:D hahaha från ingenstans , sen drog t presbyrån. för att ta pengarna. mannen som jobbade frågade mej vill du ha pengarna eller vill du ha 25 kronor och få en till lottt? jag ba aaah de låter bra:D jag tog bort skitet på lottot vannn 50 kronor igen :DD hahah tänkte guuuuuuuuuuuud LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVS ME TODAY:) ahahah !!!!!!


imorgon ska färga håret ljust igen kanske :)

fulaaaaaaaaaaaaaste bilden hahahah men var tvungen :)!


hur livet gått igenom typ...

hejsan vill berätta lite om livet. lite om mig själv. eller de på minner lite om mitt eget liv.
jag e en person som är  väldigt stolt över mig själv . för att tjejer oftast får ryckten som oorre och massa skitsnack efter sig ENLIGT NÅGONS RYCKTEN. , för att vara en person som mig så ääääääääääär jag haha fett stolt över mej själv waaaalla billa ,haha  är som en kille den som snackar telexempel vi kurder och alla andra befolkning. ah hans dotter , hennes dotter lalalalaaa.... är si så man blir så irriterad på sånt skit.. jag lägger en kuk  i deras mun ! direkt jag hör något ! om mina föräldrar varnar mig och hör något dåligt, de kan vara vad som helst . så ställer jag alltid frågan , vem var när ge mej dens nummer nu! och vad menade han/hon. då sitter mina föräldrar och berättar vad dom menar. om det är grovt och folk vill lägga sig mycket i mitt liv. då kommer min pappa till svar och ger dom en kuk i  munnen kan vara väääääääl vem som helst haha!
för att vara ute mycket och VIIIIILLL bara vara ute eller kommer hem sent eller något såååå tror föräldrarna direkt ju attt man är hora eller något festar druckit rökt på eller något eller rånat sverige. När man kommer hem och är trött så tror dom att man har rökt på . eller något ! dååå man blir fett lack visst :O? ! man vill bara misshandla någon i huset eller nåt! då man pallar inte med något låser sig själv in i sitt rum lyssnar bara på musik. musiken hjälper en (MIG) skit mycket men sen efter , då börjar skolket , man vill bara sova för att slippa allt och alla. man vill dagarna ska bara gåååååååååa . och skita i allting. Man hade så mycket i livet, man ville bara vara ute efter bråk vara som en kille , aldrig ta på sig tjej kläder. för att släkten inte ska säga vilkeeeeeeen orre hon e . hon gör si och så. så beslöt mig sen jag var liten bli satsare få det jag vill. om någon ställde sig själv i min väg och sa stopp nej gör det här eller något . då hämnades jag och gjorde tvärtimot. gillar inte att lyssna på folk har väldigt svårt för det. men den här texten jag har skriviit. var typ mitt förra liv. jag har fått det så mycket enklare nu för jag har gjort det jag vill verkligen. men man kan ¨ångra sig ibland men när man tänker noggrant, då nej .Har gått så långt nu , ska inte stanna. ska nå mitt mål walla.  alla ni som läser min blogg ger er ett råd (LL=Levlivet) ångra ingenting tiderna kommer inte tillbax tro mej. du förtjänaar allting i ditt liv, respektera dig själv så får du en stor respekt tillbax.
som sagt jag gillar inte nya vänner. brukar inte släppa in okäända människor i mitt liv. för dom vet inngeeeeeenting om dej. har mina närmaste dem behåller jag , har haft dom ganska länge för att släppa dom bara sådär ;) . tack alla mina underbara närmaste älskar er ni vet vilka ni är ;) ! <3

som sagt leker inte värsta svennen på min blogg. en blogg är för hur man är på riktigt, inte någon person man leker haha. mina bilder , de kanske finns vissa bilder jag leker sådäär, men skämta får man väl göra ju :;)

Döm aldrig en person efter utseendet;)
lär dej inte av dina föräldrar. lär dej ha din egen åsikt ;)



!

EY KNULLA SVERIGES MAMMA JAG ÄR SVERIGES KUNG :S haha
-varför inte :)?

kärlek :) turkii

broder , broderskap due världensbästa bror nilufer jag älskar dej så jävla sjukt mycket <3 jag kanske inte visar min kärlek till dej såå mycket , detär för att jag brukar ha det inom mej brukar inte prata om sånt  , meeeeeeeeeeeeeeen nu en liten inlägg har jag till dejbror tre ord till min underbara TURRRRRRRK :O
JAG ÄLSKAR DIG<3haha :) <3 ! som sagt jag som en krigare hahah hittar väänner viiaa bråk åxå HAHHAHA  ÖR MAN INTE KUNGLIIG :) hahahah driver broder men älskar dej ha <3

...böööööögen alex haha<3

nej driker inte men vännerna drack så tog ett kort på det haha.. ;)
gillar inte folk som dricker :) men aja kom hem igår från sollentuna var med bröderna . ahhaa bögarna körde skoj match med mej fick en sköN APRIKAAAAAAAAAAAAAAt i ögat ser ut som en horunge haha  svullen öga rött öga hahah! fittsverige vänta bara alex;) ..
daniel trodde jag blev blind hahahahhaha!!! jao hur ska jag bli blind brooooooooooor vetu vem jag e hahah .
abri jag blev helt borta fan:)
men aja nu de söndag sitter hemma och ruttnar vet inte vad jag ska göra haha orkar inte mer med något:)


låt oss bara chilllaaa t max;D


bästa filmen :) TWLLIGHT / kärlek till min bror SAIED GHADERI <3

HAHAHHAHA SAIEED  MOOOOOOOOOWAAAH (K) ÄLSKAR DIG BROR !!! <333333333
TJAA IDAAAG VART PÅ MÄSSAN SKIT GREJ SÅÅ KEEEFFT :)""!!! SÅG EN PERson jag ville see haha ! ganska länge så såg henne . sen jag å tjejerna drog till kina buffe vi käka hahah som vanligt nairas favorit ställe:)  DOM ÄTER SOM DJUUR BRE .:) HAHAH sen drog vi och kollade  på TWIIIIIIIIIIIIIIILLLLIIIGHT i stan den e så grym :)!! älskar den bre . folk säger till mej gå läs boken dom e bättre :O hahhahah har inte läst en bok sen 6an eller 5an bre :O ahahahahah!" tar hellre filmen och ser den liiiiiiiiiiiiiiVe haha! kuk fitt svierige sen tjejerna drog hem . jag mötte alex brodern i stan sen vi drog mot sollentuna vi chillade dära:) ahahha sen daniel kommer och säger de bråk i rotebro hahaha"! vi drog dit de blev bråk sen efter HAHAH  dom tog allt som skämt bästa :)! men aja sen jag drog hem breeeeee:)

<33

dags för träningen e hemma kloskan elva mooooooooooooowaaa(K)

VA GOOOOOOOOOTT:)!!!!


:)haha


svär de sant "

!


top bajs fashion haha!

idag sköööön dag walla :) haha SÅÅÅÅÅÅÅÅÅG NASER REZAZII I SKÄRHOLLMEEN ALLA KURDER KÄNNER TLL HAAAN KUUNG ÄR HAN ! MIN FAVORIIT FAN !:) älskaar han! gick och hälsade på han !:) !!!! KKUUNG  men aja haha slutade klockan 11 idaaag CHIIIIIIIIIIILL vissst :)!!! sen skäääris direkt izla tvingade mej ta på mej tjjej klääder :) izla tog bilder! som ett djur haha:) !!!
JAAAAAG LIKNA EN FACK FACE HAHAHA!!!
BILDER OLIKA HAHA FULA ALLT LA NER ALLTING BARA:)






OCH NU GÅR VI TILL GAMLA STILEN :)

KUNG :) !


KUUUUUUUUUUNG

HAR PLUGGAAAAAT EN GÅNG I MITT LIV BLEV KLAR MED DEN AHHAHAHA TACK VARE ETT PAR SVENSKAR HAHAHAHAHA  MUTTAAADE DOM EMEDD ETT CIIGG PACKET HAHAHA!!!! IMORGON SKA DEN LÄMNAAS HAHAHAH!!

heron bilder :) älskar er tjejer :)


knazz hhaha :) 


bilder :)

alla bilder från olika  inlägg haha :)

hemkunskap  lektion

träning

skolan:)

haha

engelska lektion jag å silvana<3

kenaaaz:) vart överallt haha

tja bloggen :)
va händer jao :) !
har vart exakt överallt idag igeeeeeen :O haha!  möötee daniel och alex i stan vi drog t karlberg venne vrf dom fiflar mej med pendel tågen ahhaha fattar ju inget av de ! hahaha sen vi promenerade mot odenplan tog tåget mot t centralen haha jag drog mot skäris dom  mot deras hoodd. haha sen jag drog mot heron tog bussen dit izla mirej och silvana va redan där hhah dom väntade på konungen :) JAVISST;:D hahah ! vem är det då (AAAAAAA) hahah !
ja braaaaaaAAA ATT DU TÄNKER PÅ MEJ BRA STOLT ÖVER DEJ HAHA!:')
SEN SEN vi skulle kolla på bio filmen 2012 men vi kom inte in hahh id kort ville dom ha horungar ! lack silvana liknar en mormor och izla med hahaha hur fan fick dom nte gå in :p hhahaha oKEEJ JAG ser  LITEN ut  ?! HAHAHAH :D jag å mirej hahaha ! men vi kom inte in sen  vi gick och käka ahha:)  sen silvana ville brottaaaas i HERON  BRE HAHAHAAHAH! SJUK BRUD HAHAHA :)  JAG BA DUE FIN IDAG DE SKÄÄMIT OCH BRÅKA HÄRA HAHHA HON BA DE FINNS ÄNDÅ INTE FINA KILLAR  " HAHA tänkte kssaaaaa:Dhahah "! men aja vi tog många bilder men fitt sverige har inte usb bre :S " men sen vi åt glass  chiilla i sppinners izla dog av skratt hela tiden bara man sa TJAA hah? hahahahha:D HAHAHHAHAHAH KUUUUUUNG hon e  ! :) ahaah  sen silvana du vet när vi ssiiter och äter hon ba ska inte äta bantar ! HAHAHAHAHAHHAHA JAG BA STIIICK härifrååååååån BRE HÄR SKA MAN ÄTA :) HAHAHA  sen hon glömnde tydligen bort vad hon sa för två minuters sedaan. hon åt en falafel tallrik med pommfriit*:) hahah sen efeter en halvtimme hon köpte en FET glass hahahaha!! sen jag tänkte för mej själv
-  HON skulle banta JU ?  hahahHAHAHAH! sen jag ba ääääässssh skitsamma hone pinnneee:) !
sen sen efter typ en timma jag åch izla mirej köper  från macdonalds . en milshake och två glassar. såklart milshaken e min !:D hahah  sen silvana ba men jag vill ha en bulle .vi köpte en bulle t henne ahhsahahahah sen när vi äter halva min milshake, e druken av slvana :O hahaha . sen  halva izlas glass silvana hon har ALAAASAS smaaakkat. HAHAH sen mirejs  med :) HAHAH! TÄNKTEE OJ PINNEN ÄTER GANSKA MYCKET FAKTISKT :pHAHAHAHAH
TÄNKTE HON BORDE BANTA :P HAHAHAH JAO :) !!!  sen de börja dra sig hem ahaha!  fick skjus av mirejs syster näni t skäris hahah sen kollade bussar som går mot tullinge inga bussar alls den timmen . fick ta tåget mot fittja ta bussen mot skarpnäck  gå av i huddinge. ta bussen mot tullinge HAHHA LITE ÖVERALLT KANSKE:)


 
 älskar er hahaah! skit lika bre:) <3


!!!!!!!!!!!!


   Mitt motto : LL = LEEEV LIIIVET!


:)


älskar dej och dej och  dej dej och dej mannen :)
<3

<3


hejsan hahah :)
min dag har vart knaaz hahaha! från skolan  prov i svenskan jag har mvvvvggg i svenska vem tror :D???+ HAHHAHA
!! men aja hahah hade prov i svenska satt vid amanda :) ni förstår vad man gör när man inte har plugGAT:p hahah något som heter FUUUSK :p? HAHAHAH  en blev utkickad en blev laack tomas melki sötnosen HAHAHAH fritidsledaren kommer in i vår lektion alasas han ska hjälpa HAHAHHA! han vet inte ens vad de är för ämne vilken shooonuu HAHAH men ajaa sen jag drog hem efter skolan sen kom Daniel och khaalliiid t tulllinge dom möötte mej dom kolla på huset hahaha !! så rolig dom var bre :) sen vi chillade lite i stationen sen vi drog t sollentuna hahah vi körde brottning mitt i sollentuna stationen stöörda vi är bre :) sen såå kom alex som OG hahaahh ska knulla han : ) broderskap bre! sen alla hoppade på varandra hahah ! sen sen vi drog mot edsberg där dom bor dom skulle hemmåt klockan var 9 visste inte vart jag var ahahaha! sen  drog med khallooow med bussen till sollentuna statioan sen drog hem var hemma typ 10 bre hhahaha från edsberg t tullinge bre :)
haha sen kom hem satte mej vid datan snaackade och webbade med TURKEN NILUUUUUUUUU <3333333 hahahahahha
bästa turken jag känner till bre  :) hahahahah HAR BARA DRIVIIT OCH HON SKRATT RETAR MEJ BARA HAHA :(
hahahha jaaao älskar dej broderskap due värlldensbästa syster älskar dej från rotten ;:)
hahah ! <3

Nilufer CaniiiiiM kärlek till dej broder vänner från ett bråk ha :P ? hahah
glöömmer aldrig det :) ! brukar inte hitta vänner bland bråk och sånt:)
haha men som sagt TRE ord och säga dej . I LLÖÖÖÖV YOO /Lilla syster lalay <3

saknar sommarjobbet :) haha


de så vi får pengar haha;:D HAHAHAAH chilllla t mAAAAAAAX:) !
inga para knazz saknar tiderna :)

mwaaah

hejsan :) ?
hahah
har tråkgt :)
igår var med bröderna daniel och aleex efter skolan direkt vi tog lite faraaah i centrum haha.
sen sen har har haft  tråkiga dagar dom senaste har tagit bilder :D men hittar inte fan USB kabeln jaaao :D hahah på kvällen efter träningen om jag orkar sitta vid datan då ni ska få se lite actioon och hur två svenskar göööör mina läxor assså finnt hah:) HHAHAH som männniskor :)
och idag ska mami komma t sthklm ska möta henne i stan idag sen vi ska ha ett möööte sen vet inte vad som händer :) jallaa herrååp  ;)


when you can have him like a brother then keep it. but its hard i know ;D


: : )

liknade ett sär barn igår hahah var med brudarna igår i skäris vi käkade sen
silvana köpte skor sen träffade nilufer :) sen drog till norsborg möötte bröshan alex och daniel
, daniel var hungrg så vi var tvugna gå till donken i hallunda eriksberg tror jag det hette :) haha !
sen drog mot fittja dom alby jag tog busssen till flempan möötte min moster :) haha<3  de var min dag från igår vafan haha tråkig dag :) haha


älskar<<3


.

de blev ingen biooo breeeeeeeeeee

<3

BIOOOOOOOOOOOOO MED TJEJERNAA KÄRLEK TILL ER FINNS PÅ MOOBILNEN SMSA OM DE E NÅGOT HARE BÄST <3333333


HAHA

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH JAG HAR ÄLSKAT MIN DAAG VERKLIGEEN HAR BARA HAFT ETT LEENDE OCCH SKRATTAAT BARA hahahhaHAHAHHA BÄSTA  pluuuuus aziiizz syrianska  helaklacksledaren han var i skolan idag hahahahahaha HAHAHAHHAHA älskar han haha!!! bästa han var där jag dog av skratt bara!!!:) kung är han breeeeeeeee!:) hahahahHHAHAH vissa känner tillhan säkerT?:D hahahah kung är han lee sen efter skolan drog hem till izla vi var dääära :) sen vi åt sen vi drog typ klockan 7 ut till tornberg skolan chillade där lite med några norsborgs ungar   . sen drog och mötte silvana med karmo och antonio vi satt i kärsby snaccccccckade lite se drog t flempan till min moster hahah  ska sova över hära AHAHAHHAHAHAHAHAH MEN SKOL DAGEN VA BÄSTA WALLLA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHA!! bästa venne vrf  på lunchen alla kollade på mej och izlaaaa vi skraaaaattade sönder oss berättade mina torra skämter HAHAHAH OCH IZLA SKRATTAAR  JAG LÄGGER MER SKÄMTER DÅ HON DÖR AV SKRATT DÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR AHAHHAHAHAHAH HON SKRATTAAAR ROLIGT !! SEN AZIZZ DÖDADE WALLAA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH KNAAAAAAAAAAAZZ DAG NI FATTAR INTE :=) !!!!! HAHAHA

okänd anonym . älskarej åxå.

tjaa kom hem presic såg en komentar . jag HATAAAAAAAR från hela mitt hjärta när folk komenterar och inte skriver sitt namn ??  då äre ju trååkiigt juu fiiifaaan :)! men hahahah

vänta har jag GUUUUNILLLA SOM LÄSARE FORTTVARANDE :P???? HAHA?


men min komentar av en okänd människa som skrev? 

Postat av: anonym

Ja älskar dig fett mycket,du är vackrast puss bebis älskar dej <333

haha ingen brukar kalla mej bebis ;S?  men aja haha! älskar dej åxååå ;DD hare bässt ska
 gå  på träningen snart haregöööööööööötttiiiiSH ;)


en fett kyyyyyyyyyysssSSS på din panna ;D


YEASS!!!

imorgon träning broshan thaiboxnng ;D

bara gående dag !! hahaah

vart exakt ööveralllt idaag frånnorsborg till stan från stan tll bergshamra sen tll möööörby hittade eett HELTCIGG PACKET soM JAG har nu kvar efter det så drog jag och daniel brodern till sollentuna vi GIIIICK fetaste promenaden för att röka bara sen möttee vi andra ansiktet HAHAHAH andra tvillingen broshan ALEX h´hahaha sen promenera vi till donken i stinsen seeeen seen å pallade jag inte äta jag tog busssen till sollentuna station för att det var så fucking kallt . sen drog hem mötte amina sen kom hem skkkrrrräämde söööönder fssteek occh jssssteeek dom blev ijääll skrämda hööhöhöhö sen åt jag sen sen ssen sen HAHHAHAH allt blev sen  men asså ärligt sen å kollade jag på mina om dömnen från skolan högst bara G   :s HAHAHAHHA! JAG FÖRVÄNTADE INTE MEJ NÅGOT MER HAHAH ! :) MEN AJA HAHAH SEN ÅT jag sen ska sova nu :) och ta en fucckkkiiing ciiiig haree bästt pungkulor horungar :)

;)

tja :)

har håll hela dagen med min låt så har inte hunnit skriva i bloggen ;D


;)

KOLLAA ÄLSKAR LÅTEN SÅ MYCKET VET INTE VARFÖR DEN E SÅ SKÖN HAHA ! MEN ÄR INTE MUSLIM SOM SAGT OCH VIDEOKLIPPET JAG MENAR INGENTING JAG ÄLSKAR ALLA BEFOLKNING FÖRUTOM VISSA MEN VIDEON MENAS INGET SÅ FOLK FOLKL TA INTE ÅT ER MEN LYSSNA PÅ LÅTEN ALLA MUSLIMER ! :)

MEN SOM SAGT EEEEEEEEEY ! MUSLIM HAHAH  ZARTOOOOSSHHT ÄR JAG ! SLUT SNACKAT OM DET :)





min religions symbol :)
http://iran-sweden.net/images/religion2.JPG

tryck på länken


och neeeeeeeeeeeej de är inte syrianska vet inte vad  de är inte falken .. de öörnen med kungen mitt i hahah okej har inte forskat mer än så men aja hahahahah ajde  / PEACE :)


HAHhahahHAHAH SOM FILIP I ESKILSTUNA HAHA! TÄNKER PÅ HONOM NÄR JAG SER DEN HAHAHAHA!

haHAHAH GABBRIISH VISADE MIG VIDEOKLIPPET HAHA !:) THA QUEEEEN ALAASAS HAHA <33333333333

NI VET VEM JAG MENAR NU VAAAAH :)??? HAHAH AAAA BRA DÄR :d


:)

knaaaaaaaaaazz dag hahahahahha :D håll timma från klockan 9 till kklockan 1 bree hahah idag har izlaa baraa skrattat hah a ho´n har tydligen saknat mej föööööör mikkkket hahha:) ! sen  halva dagen haha kärde  RIKTIG BROTTNING med silvana hahahahha hon tror hon e staaark de är det som e roligt hahahhahahahah!!:D bärde hele henne  hahaha hon kunde inte sparka då hahaa hennes ben är farliga bräää :)" hahah men man måste hoppa då i luften litääää  :) !
 de här e söta silvana :) !

:) hon
VS
mej

hHAHAHAHA FUUUCKKTUUUUUBBBBBB BILD BRÄÄÄÄÄÄÄ :) MEN DE VANLIGA JAG
CHILLA T MAAAAAAAAAAAX :)

<3


vd som än händer alltid älskad är du <3

RSS 2.0